CWG grupa - Pročišćavanje i obrada voda

 

O nama

Poštovani posjetitelji,

širok spektar proizvodne ponude i komponenata koje nudimo omogućavaju realizaciju svake vrste postrojenja, ali i daje mogućnost korisniku da modificira, promijeni ili poboljša postojeću opremu. CWG grupa s vlastitim tvrtkama u više od 20 zemalja i distributerima u 50 zemalja jedan je od najvećih europskih proizvođača/distributera uređaja i opreme za obradu i tretman vode. Kreiramo postrojenja, usklađena s investicijskim, operativnim i troškovima održavanja, a implementirana u skladu s Vašim potrebama.

Naše sveobuhvatno iskustvo i oprema provjerene kvalitete jamče visoku pouzdanost u radu. Preuzimamo odgovornost za praćenje efekata rada postrojenja i održavanje opreme, ostavljajući tako klijentu slobodu da se koncentrira na svoju osnovnu poslovnu aktivnost. Bazirano na našoj stručnosti, optimiziramo već postojeća postrojenja i činimo procese efikasnijim. To je snaga koja nas čini posebno poželjnim partnerom u tretmanu voda.

Orjentirani prema kupcu, fleksibilni i sposobni da brzo odgovorimo zahtjevima naših klijenata, provodimo u djelo projekte s kratkim rokovima isporuke i po najkonkurentnijim cijenama. Identificirajući slabost sutrašnjice već danas, postali smo karika između tradicionalnog iskustva i visoke tehnologije budućnosti. Namjera nam je da u našu ponudu postrojenja implementiramo najsuvremeniju tehnologiju prerade vode za industriju i kućanstva, povećavajući kvalitetu i konkurentnost proizvodnje naših klijenata, smanjujući pritom troškove proizvodnje vode.


Za sve upite, ponude, savjete te konzultacije stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,

CWG Group
Predstavništvo Hrvatska

 

Tvrtka CWG

Tvrtka CWG je osnovana prije više od 25. godina u Njemačkoj, sa vrlo jasnim i dosljednim ciljem "Pročišćavanje i obrada voda".

Od samoga osnivanja pa sve do danas CWG je najveća i najcjelovitija kompanija koja sa svojom velikom referentnom listom u Europi i Svijetu nadilazi sve ostale konkurente. Osnivanjem svojih podruznica u regijama Europe približila je svoje znanje, kvalitetu i iskustvo svim korisnicima i klijentima za brzo i efikasno rješavanje problema s vodom.

CWG ima širok asortiman različitih proizvoda sa ciljem da zadovolji različite potrebe naših klijenata.

Izrađujemo nacrte, projektiramo, proizvodimo, montiramo i servisiramo sisteme za obradu vode sa najnovijim tehnologijama za različite industrije, mikroelektroniku, elektrane, farmaceutsku industriju, vodovode i domaćinstva...

Trenutno CWG posluje sa preko 40 zemalja diljem Europe i Svijeta, sa više od 500.000 klijenata u industriji te 10 miliona privatnih klijenata.

NAš POSLOVNI SLOGAN GLASI:

Zadovoljan klijent je najbolja referenca!

 

CWG danas

  • ODJEL PROIZVODNJE
  • ODJEL SERVISIRANJA I KONTROLE
  • ODJEL INŽENJERINGA
  • ODJEL PRODAJE I MARKETINGA

Stručni tim inženjera pri izradi projekta blisko surađuje sa našim proizvodnim odjelom. Premda CWG radi projekte širom Europe i Svijeta, oni su u mogućnosti da se u slučajevima nejasnoća pri izradi projekta brzo i stručno konzultiraju sa našim kolegama inzenjerima iz inozemstva.
Odjel prodaje i marketinga promovira nase proizvode na najefikasnije načine. Oglasavamo se u stručnim časopisima i sudjelujemo na svim Europskim sajmovima.
Nasi djelatnici vode veliku brigu o nasim kupcima te ih redovno obilaze kako bi dobili najtočnije i najkvalitetnije informacije o nasim instaliranim i ugrađenim uređajima te kako bi pravovremeno savjetovali i pomogli pri rjesavanju eventualnih komplikacija.