Poštovani posjetitelji,

širok spektar proizvodne ponude i komponenata koje nudimo omogućavaju realizaciju svake vrste postrojenja, ali i daje mogućnost korisniku da modificira, promijeni ili poboljša postojeću opremu. CWG grupa s vlastitim tvrtkama u više od 20 zemalja i distributerima u 50 zemalja jedan je od najvećih europskih proizvođača/distributera uređaja i opreme za obradu i tretman vode. Kreiramo postrojenja, usklađena s investicijskim, operativnim i troškovima održavanja, a implementirana u skladu s Vašim potrebama.

Naše sveobuhvatno iskustvo i oprema provjerene kvalitete jamče visoku pouzdanost u radu. Preuzimamo odgovornost za praćenje efekata rada postrojenja i održavanje opreme, ostavljajući tako klijentu slobodu da se koncentrira na svoju osnovnu poslovnu aktivnost. Bazirano na našoj stručnosti, optimiziramo već postojeća postrojenja i činimo procese efikasnijim. To je snaga koja nas čini posebno poželjnim partnerom u tretmanu voda.

Orjentirani prema kupcu, fleksibilni i sposobni da brzo odgovorimo zahtjevima naših klijenata, provodimo u djelo projekte s kratkim rokovima isporuke i po najkonkurentnijim cijenama. Identificirajući slabost sutrašnjice već danas, postali smo karika između tradicionalnog iskustva i visoke tehnologije budućnosti. Namjera nam je da u našu ponudu postrojenja implementiramo najsuvremeniju tehnologiju prerade vode za industriju i kućanstva, povećavajući kvalitetu i konkurentnost proizvodnje naših klijenata, smanjujući pritom troškove proizvodnje vode.


Za sve upite, ponude, savjete te konzultacije stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,

CWG Group
Predstavništvo Hrvatska