POOLBRAVO – bazenski sistem Cl-pH

POOLBRAVO integrirani sustav je dizajniran da ponudi “sve-u-jednom”  rješenju koje je jednostavan za korištenje i vrlo precizan, sposoban minimizirati potrebu za ručnom intervencijom na vodi u bazenu i smanjiti potrošnju kemijskih proizvoda.

Elegantan dizajn čini POOLBRAVO prikladan za bilo koji kontekst ugradnje i, osim zaštite od nesreće gubitak tekućine, istovremeno čuva čistoću unutarnjih komponenti i njihov integritet.

POOLBRAVO je proizvod “ključ u ruke” dostupan u različitim konfiguracijama za odmah i jednostavno upravljati glavnim mjernim parametrima koji se odnose na tretman vode u bazenu, čime se optimizira doziranje i potrošnja kemijske proizvode potrebne za ispunjavanje kemijsko-fizikalnih zahtjeva za vodu.

 

POTPUNA KONTROLA

LCD višestruki digitalni sustav očitavanja unutra POOLBRAVO vam daje potpunu kontrolu preko mjernih parametara i preko doziranje kemikalija, osim što je jednostavan za korištenje zahvaljujući LCD zaslonu i upravljačkom gumbu ENCODER koji olakšava pregledavanje njegove konfiguracijske izbornike.

Potpuna kontrola također dolazi iz širokog spektra sondi koje mogu mjeri vodikov peroksid, kisik, brom, klor, ozon, peroctena kiselina i klor dioksid.

Zatraži ponudu