Kontenjerski desalinizator vode BOX DESAL-MA 200 ( 200.000 lit/dan)

Konetnjerski sistemi BOX DESAL-MA linija uređaja za desalinizaciju morske vode velikog kapaciteta procesom reverzne osmoze instaliran u konetenjer 20 ili 40 ft idealan je odabir za potrebe za pitkom vodom.

Naše kompaktne jedinica za desalinizaciju vode projektirane su i proizvedene za rad u teškim radnim uvjetima koristeći najnoviju tehnologiju uštede el. energije, učinkovitosti membrana te njihovom iskoristivošću.

 

Model: BOX DESAL-MA 200
Protok: 200.000 lit/dan
8.333 lit/h
El.napajanje: 380 V, 50Hz

 

Najnovija generacija membrana reverzne osmoze, visokotlačne pumpe s niskim troškovima održavanja s tipom uređaja s promjenjivom frekvencijom i elektroničkim sustavima upravljanja, čine proizvod sustavom s ultra niskom razinom vibracija, dakle vrlo niskom razinom buke i najisplativijim sustavom što rezultira najnižim Vrijednost  €/m3 po proizvedenoj vodi u usporedbi s konvencionalnim postrojenjima za reverznu osmozu slane vode koja su komercijalno dostupna na tržištu.

 

Svaki naš proizvod je tvornički ispitan što znači da je za njegovu instalaciju “on-site” potrebna samo hidraulička i električna instalacija cjevovoda koja dolazi iz vanjske opreme, poput pumpe za napajanje, predfiltera, spremnika za ispiranje, opreme za doziranje itd.

Dizajn kučišta te nosača opreme sa svim neovisnim komponentama izrađen je od staklenih vlakana ojačanih smolom te ojačanjima od nehrđajućeg čelika te time potpuno eliminiramo probleme korozije koji su vrlo učestali na drugim vrstama postrojenja.

Zatraži ponudu